ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-5-2014

Δελτίο τύπου 21-5-2014
Δημότες & Δημότισσες του Δήμου Δελφών
Στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου, 2.500 δημότες επέλεξαν τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, φέρνοντάς τους στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών, με ποσοστό 15%.
Η ψήφος στους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ήταν ψήφος αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας.
Ευχαριστούμε όλους και όλες όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και ιδιαίτερα εκείνους που μας βοήθησαν ενεργά.
Η κοινωνική στήριξη που λάβαμε είναι για μας προτροπή να συνεχίσουμε αγωνιστικά, δημοκρατικά και ενωτικά. Είναι ένα μήνυμα προς όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, ότι μπορούμε και πρέπει να συναντηθούμε, για να οικοδομήσουμε πάνω στα κοινά μας σημεία. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συστηματικά σε αυτό το πεδίο, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Επιλέξαμε μια χαμηλού κόστους οικονομικά προεκλογική εκστρατεία, βασιζόμενη στον προγραμματικό λόγο, στις επεξεργασμένες θέσεις μας για την περιοχή και στη συνεχή, επί 4 χρόνια, παρουσία και δράση μας .
Αντιμετωπίσαμε την αποσιώπηση και «διακριτική» εχθρότητα μερίδας των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ της περιοχής.
Δυστυχώς, ο υπερδιπλασιασμός των ψήφων μας σε σχέση με το 2010, δεν στάθηκε αρκετός ώστε να διεμβολίσουμε το δίδυμο Ταγκαλή – Παναγιωτόπουλου.
Για μας είναι σαφές, ότι στον 2ο γύρο δεν έχουν διαμορφωθεί οι όροι για μια διαφορετική δημοτική αρχή. Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: Μαζί διοίκησαν τα προηγούμενα χρόνια, μαζί σχεδίασαν την πολιτική τους, μαζί την υλοποίησαν! Χώρισαν στο δαχτυλίδι!

Για τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ :

Ο 2ος γύρος δεν είναι πεδίο παζαριού! Δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους ελεγχόμενους από εμάς, ή από οποιονδήποτε άλλον! Δεν υπεκφεύγουμε όμως μπροστά στην κάλπη.
Κρατάμε πολιτικά συνεπή στάση, με δεδομένη την κάθετη διαφωνία μας και με τις δύο εκδοχές της σημερινής δημοτικής αρχής.

ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ από τις δύο παρατάξεις που συμμετέχουν στο 2ο γύρο. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ασκούμε δυναμική αντιπολίτευση, όποιος και αν επικρατήσει.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Δελφών στις πολλαπλές κάλπες της Κυριακής 25-5-2014, να καταδικάσουν με την ψήφο τους τις μνημονιακές πολιτικές, τους εκφραστές και διαχειριστές της τελευταίας τετραετίας.

Ας αγωνιστούμε για ένα δήμο και μια κοινωνία διαφάνειας,
αλληλεγγύης, ισότητας και συμμετοχής
Μαζί με τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

 

Σχολιάστε