ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Δ.Ε ΚΑΛΛΙΕΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΕΩΝ
► Άμεση κήρυξη «Εθνικού Πάρκου Οίτης-Γκιώνας-Βαρδουσίων-Λεκάνης απορροής του Μόρνου», ως βασικό εργαλείο για την προστασία και ανάδειξη της περιοχής. Υδρογεωλογικές μελέτες για την προστασία των νερών.
► Δημιουργία ζώνης αποκλεισμού των Μεταλλευτικών Ερευνών και Αιολικών Πάρκων, για διασφάλιση βιωσιμότητας άλλων μορφών ανάπτυξης. Δημιουργία συνθηκών για την ενεργειακή αυτονομία των κοινοτήτων.
► Συγκοινωνιακή σύνδεση Ορεινής Φωκίδας – Σ.Σ. Μπράλου με δημοτικό mini-bus, τα σαββατοκύριακα, τις αργίες και το καλοκαίρι. Βελτίωση της οδοποιίας.
► Δημιουργία δικτύου μονοπατιών για τη σύνδεση των χωριών, με επί μέρους διαμορφώσεις χαμηλού προϋπολογισμού και την κινητοποίηση εθελοντών (όπως π.χ. το μονοπάτι Κεφαλόβρυσο – Βρύζες).
► Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης όπου δεν υπάρχουν (π.χ. Πανουργιά), βελτίωση των ήδη υπαρχόντων, ώστε να εξαλειφθεί η παροχέτευση λυμάτων στα υδατορέματα.
► Ανάδειξη της τουριστικής και παραγωγικής ταυτότητας της Δ.Ε. Καλλιέων (και Καλοσκοπής) με δημιουργία δικτύου συνεργαζομένων επαγγελματιών, έκδοση κοινού οδηγού, παροχή εκπτωτικής κάρτας κλπ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s