ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝ. ΜΕΓΚΟΥ ΣΤΟΥς ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Δ. ΔΕΛΦΩΝ

ΙΤΕΑ 11-04-2014

 

 

Κοινοποίηση στους Δημ. Συμβούλους του Δ. ΔΕΛΦΩΝ
Κε Πρόεδρε του Δ.Σ., σας ενημερώνω πως σήμερα δεν θα συμμετέχω στην συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Ο λόγος της απουσίας μου είναι ουσιαστικός. Όπως γνωρίζεται από τις 11 Φεβρουαρίου με το 6/2014 βούλευμα του Συμβούλιου Εφετών Λαμίας, ο δήμαρχος του Δήμου μας κος. Ν. Φουσέκης παραπέμπεται σε δίκη ενώπιον του Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις αποφάσεις 2783/2006, 1120/2005 4335/1996 κ.α του ΣτΕ η διοικητική πράξη της αργίας εκδίδεται χωρίς να υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω εξέτασης της υπόθεσης από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Επόμενα τίθεται σοβαρό θέμα, ως προς την νομιμότητα της συνεδρίασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου, από την στιγμή που η θέση του Δημάρχου την στιγμή αυτή είναι έωλη. Άρα και η τύχη των αποφάσεων που θα παρθούν από το Δ.Σ, στα θέματα που εισηγείται η Δημοτική Αρχή, πιθανότατα να είναι άκυρες. Όπως επίσης και η συμμετοχή στην διαδικασία των Δημοτικών Συμβούλων, έχοντας γνώση όσων προαναφέρω, τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί, να είναι καταχρηστική.
Σας ζητώ λοιπόν να αναγνώσετε την επιστολή μου αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο και παράλληλα να ακυρώσετε τις εργασίες του, έως ότου δοθούν σαφείς οδηγίες με βάση τον κανονισμό λειτουργίας μας, μετά από τις εξελίξεις αυτές από την επιβλέπουσα αρχή.
Σας αποστέλλω ηλεκτρονικά το Δ.Τ. που η δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ δημοσιοποίησαν σήμερα σχετικά με το θέμα.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Μέγκος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s