ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Και πάλι …ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ…

Την Παρασκευή 14-6-2013 στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Δελφών κατατέθηκαν για συζήτηση τρία θέματα τα οποία υποστηρίχθηκαν από όλη την αντιπολίτευση.

Τα θέματα αυτά όπως αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» πριν από το ΔΣ, ήταν:

  1. Κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, της ΕΡΤ.
  2. Ενημέρωση σχετικά με την διάστρωση χωματόδρομου που οδηγεί σε ιδιοκτησίες της Αντιδημάρχου κ.  Γουργουρή
  3. Ενημέρωση σχετικά με την εξαφάνιση-κλοπή(;) -από το Νοέμβριο 2012- οχημάτων πρώην Δ. Ιτέας, όπως καταγγέλθηκε από τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ».

Δυστυχώς άλλη μια φορά η υπεκφυγή και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της πλειοψηφίας κατάκτησαν επάξια θέση στο βιβλίο Γκίνες του πολιτικού ιησουϊτισμού.

Οι αρμόδιοι να απαντήσουν «φρόντισαν» να λείπουν ώστε να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα ενώ και οι παρόντες πχ η κ Λαίνη που κατά τα άλλα είναι υπεύθυνη για την Ιτέα φρόντισε να παίξει το ρόλο «δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν καταλαβαίνω, δεν μιλάω». Εμείς θα επιμείνουμε αν και γνωρίζουμε ότι στους Δήμους όπως και στις κυβερνήσεις «έχει χυθεί  τόσο λάδι», ώστε τα πιο πολλά να γλυστράνε.  Ελπίζοντας ότι οι υποθέσεις του Δήμου θα γίνουν και υπόθεση των πολιτών  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Υστερόγραφο: Το ζήτημα ΕΡΤ για μας είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος του Δημ συμβουλίου «τοις κείνων  ρήμασι πειθόμενος» (Ν.Δ) το απέρριψε με αιτιολογικό ότι δεν είναι τοπικό ζήτημα αλλά πανελλαδικό και δεν πρέπει να απασχοληθεί το Δ. Σ λες και ασχολήθηκε με τα άλλα τοπικά ζητήματα που μπήκαν.

 Σαν απάντηση λοιπόν σε όσους πιστεύουν ότι η ενημέρωση και ο πολιτισμός είναι ιδιωτική υπόθεση του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, σας καλούμε την Κυριακή 16-6-2013 στις 8.30 μμ στο μώλο Ιτέας να παρακολουθήσουμε την ζωντανή εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ.      

 

www.politesstoproskinio.wordpress.com

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….                     

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s