ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ»

Σήμερα Δευτέρα 14-11-2011 συγκεντρωθήκαμε στο Δημαρχείο Ιτέας πολίτες από το Δήμο Δελφών για να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις σχετικά με το αντισυνταγματικό και αυθαίρετο χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε) το οποίο καλούμαστε να πληρώσουμε μέσα από τον λογαριασμό ρεύματος της ΔΕΗ.

Μετά την άρνηση του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του να συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ της Παρασκευής (παρά το ότι το ζήτησαν πάνω από 300 συμπολίτες μας με τις υπογραφές τους) επειδή οι λογαριασμοί ΔΕΗ έχουν φτάσει πλέον στα σπίτια μας και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αποφασίσαμε τα παρακάτω:

Α) Καλούμε τους συμπολίτες μας να μην πληρώσουν το αυθαίρετο και εκβιαστικό χαράτσι.

Β) Την ΤΕΤΑΡΤΗ 16-11-2011 στις 5μμ να συγκεντρωθούμε μπροστά στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΤΕΑΣ και όσοι θέλουν να πληρώσουν μέσω ΑΤΜ μόνο την κατανάλωση ρεύματος και τα ποσά προς τρίτους (ΕΡΤ & Δημοτικά τέλη).

Γ) Είμαστε σε συνεννόηση με συμπολίτες μας δικηγόρους προκειμένου να αναλάβουν τις συγκεκριμένες νομικές ενέργειες υπεράσπισης του δίκαιου αιτήματος μας όπως γίνεται σε δεκάδες άλλους δήμους.

Δ) Συγκροτούμε ομάδα εθελοντών οι οποίοι θα υπερασπιστούν το δικαίωμα των συμπολιτών μας στη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος όταν η ΔΕΗ θα θελήσει να το κόψει.

Ε) Καλούμε τους πολίτες να παραβρεθούν μαζικά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να συζητηθεί το θέμα.

Στη συγκέντρωση ανταλλάχτηκαν τηλέφωνα επικοινωνίας για συντονισμό ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη κινητοποίησης και των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων. Όσο περισσότεροι, τόσο αποτελεσματικότεροι!!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s