ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Το «ειδικό τέλος ακινήτων» έρχεται να προστεθεί στις «έκτακτες εισφορές» και στο «ειδικό τέλος επιτηδεύματος», ώστε η κοινωνία μας να καταλάβει καλά ότι τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα δεν εφαρμόζονται για να γλιτώσει η χώρα από την πτώχευση αλλά ακριβώς για να πτωχεύσoυμε όλοι εμείς.

Να πτωχεύσουμε ώστε να παρακαλάμε για εργασίες 10 Ε και για συντάξεις 300 Ε. Ώστε να γίνουμε «κινέζοι» εργαζόμενοι, δουλοπάροικοι σε μια νεοαποικιακού τύπου χώρα.

Το θράσος της κυβέρνησης είναι απύθμενο. Για μια ακόμη φορά χαρατσώνει την πλειοψηφία της κοινωνίας. Την ίδια στιγμή μειώνει τους φορολογικούς συντελεστές στους «εθνικούς» μεγαλοεπιχειρηματίες, διορίζουν οι υπουργοί τις γυναίκες τους στο δημόσιο, μας αδειάζει το πορτοφόλι, μας αρπάζει και τα ψιλά. Το σχέδιο τους είναι τέλειο και δυστυχώς μέχρι τώρα πετυχημένο.

ΝΑΙ! Τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα πέτυχαν αυτό για το οποίο πραγματικά ψηφίσθηκαν!!! Η κοινωνία φτωχαίνει μέσα στην απελπισία και το φόβο για το αύριο. Η νεολαία εγκαταλείπει την πατρίδα για άλλες στεριές. Τα μαγαζιά κλείνουν, οι εργαζόμενοι απολύονται ή γίνονται επαίτες. Οι τελευταίες μικροκαταθέσεις εξανεμίζονται, πληρώνουμε ενοίκιο στο σπίτι «μας» σήμερα, στον αέρα που αναπνέουμε αύριο.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;…

Η ανατροπή αυτής της πολιτικής και των φορέων της είναι το απαραίτητο οξυγόνο για την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, ώστε να ματαιωθεί η μεθοδευμένη πορεία ανοιχτής πτώχευσης, η οποία θα συνοδεύεται και από βίαιη αποσταθεροποίηση των εθνικών συνόρων στην περιοχή.

Η δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, επικροτεί και συμμετέχει σε κάθε κίνηση αντίστασης, καλεί κάθε συλλογικότητα μέσα από συντονισμένες κινήσεις ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ των χαρατσιών αλλά να βάλουμε τα θεμέλια ώστε μέσα από πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία να βαδίσουμε σε μια αντινεοφιλελεύθερη προοδευτική διέξοδο.

Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» καλούμε το Δ.Σ του Δήμου Δελφών να συντονιστεί και να συντονίσει μαζί με όλους τους κοινωνικούς φορείς την ενεργή αντίσταση στα μέτρα καθώς και τη δημιουργία δικτύου προστασίας των πολιτών. Καλούμε τις δημοτικές κοινότητες-ενότητες να συνεδριάσουν με τη συμμετοχή φορέων και των κατοίκων και να αποφασίσουν την καταδίκη των παραπάνω μέτρων.

19/9/2011

www.politesstoproskinio.wordpress.com

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s