Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΠΑΝΤΗΣΗ»

Με έκπληξη διαβάσαμε την -θεωρούμενη ως- απάντηση του Δημάρχου Δελφών στην ανακοίνωση μας (10-5-2011) για τα καίρια ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Βιολογικού Άμφισσας.

Η Δημοτική κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

  • Δεν καταφεύγει σε υπονοούμενα. Λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ειδικά όταν πρόκειται για τη δημόσια υγεία.

  • Έχουμε αποδείξει ότι δεν ισχυριζόμαστε τίποτα αν δε το ψάξουμε

  • Συνεχίζουμε να ψάχνουμε και μετά από αποφάσεις και διαβεβαιώσεις της Δημοτικής αρχής, γιατί δεν εφησυχάζουμε

  • Δεν εφησυχάζουμε γιατί η ενεργοποίηση όλων μας είναι ο μόνος δρόμος αν θέλουμε να ζήσουμε σε ανθρώπινες συνθήκες στο τόπο μας.

Και τώρα συγκεκριμένα:

1)    Μετά τη τελευταία ανακοίνωσή μας ο Δήμαρχος Δελφών μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι υπάρχει έγγραφο απάντησης το οποίο δεν είχαμε λάβει. Η Δημοτική Αρχή έχει την ευθύνη αν τα έγγραφά της φτάνουν στον αποδέκτη, εφόσον αυτό επιθυμεί.

2)    Τα έγγραφα που εκ των υστέρων λάβαμε δεν δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα, το αντίθετο μάλιστα αναδεικνύουν περισσότερες αντιφάσεις της δημοτικής πλειοψηφίας. Παράδειγμα: «Παραλάβαμε τον ΒΙΟΚΑ Άμφισσας σε άθλια, τριτοκοσμική κατάσταση, θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες» Δήμαρχος Δελφών (συνεδρίαση ΔΣ 2/5/2011)

«Ο ΒΙΟΚΑ Άμφισσας πληροί τις προϋποθέσεις λειτουργίας με βάση τις αναλύσεις ειδικευμένου εργαστηρίου» Αντιδήμαρχος κ. Ταγκαλής (ΑΠ 144/29.03.2011) και για να πειστούμε επισυνάπτονται εργαστηριακές αναλύσεις Ιουνίου-Νοεμβρίου 2010!!!!… Τα συμπεράσματα δικά σας….

κ. Δήμαρχε, καταρχήν ευχαριστούμε που δεχτήκατε να μας απαντήσετε, έστω και υπεκφεύγοντας. Το θεωρούμε επιτυχία και προοδευτικά βήματα στην επικοινωνία σας με τους πολίτες!!

Κατά δεύτερον επειδή τα ερωτήματα παραμένουν:

Μπορείτε να μας  απαντήσετε σε πόσα χρόνια θα μιλήσουμε για λύση των προβλημάτων που προκύπτουν από τον Βιολογικό Άμφισσας;

Τι θα κάνετε για να σταματήσει η απαράδεκτη αυτή μόλυνση; Τι θα κάνουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες των οργανωμένων τουριστικών  πλαζ του Δήμου Δελφών  μέχρι τότε; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την υγεία τους και την υγεία των παιδιών τους;

Πώς θα  αντιμετωπιστούν

  • η άμεση και έμμεση επιβάρυνση του Παραδοσιακού Ελαιώνα της Άμφισσας; 

  • η επιβάρυνση του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής και των πηγών;

  • η δυσφήμιση  της περιοχής  στην καρδιά της τουριστικής περιόδου με αποτέλεσμα τον παραπέρα επαγγελματικό μαρασμό των  καταστηματαρχών και των τουριστικών επιχειρήσεων;

Ελπίζουμε η επόμενη απάντηση να είναι επί της ουσίας και να αναφέρεται στα παραπάνω ερωτήματα που αφορούν όλους τους κατοίκους ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις όποιες εκλογές.

www.politesstoproskinio.wordpress.com

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s