ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ


Την Παρασκευή  20/5/2011 γνωστοποιήθηκε ότι θα συνεδριάσει η Δημοτική Ενότητα Ιτέας με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η συνεδρίαση σύμφωνα με την ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί  στις 9 το πρωί.

Ανάμεσα στα προς συζήτηση θέματα και μάλιστα πέμπτο είναι το θέμα για το Λαρνάκι Ιτέας.

          Επειδή η Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» ζήτησε εγγράφως να συζητηθεί το θέμα «Λαρνάκι Ιτέας» στη Δημοτική Ενότητα Ιτέας προκειμένου  να κληθούν και να παραστούν όλοι οι κοινωνικοί φορείς καθώς  και οι κάτοικοι της πόλης ως άμεσα ενδιαφερόμενοι, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, παρόλο που το αίτημά μας  έγινε δημοσίως αποδεκτό από την πρόεδρο κ. Βούλγαρη, διαπιστώνουμε ότι  η συνεδρίαση ορίστηκε για τις 9 το πρωϊ!!

          Επειδή οι κάτοικοι δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής αλλά εργαζόμενοι, με τον τρόπο αυτό περιορίζεται η παρουσία των κατοίκων τους οποίους και αφορά άμεσα το ζήτημα.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από την πρόσκληση στη συνεδρίαση (που επισυνάπτουμε), δεν κοινοποιείται στους Δημοτικούς Συμβούλους που εκλέγονται στην Ιτέα, δεν κοινοποιείται στους  φορείς της πόλης, αλλά κοινοποιείται ονομαστικά σε τρία στελέχη της επιχείρησης που ζητά την ανανέωση στο Λαρνάκι.

Γιατί η ευαισθησία της Δημοτικής Ενότητας εξαντλείται στην ενημέρωση και πρόσκληση της εταιρείας;

Για τους παραπάνω ευνόητους λόγους ζητάμε από την πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Βούλγαρη η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες, και επίσης να κληθούν -προκειμένου  να εκφράσουν την άποψή τους και τις προτάσεις τους-  οι φορείς και οι κάτοικοι της πόλης ως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι για το συγκεκριμένο θέμα.

 

www.politesstoproskinio.wordpress.com

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Κάντε Κλικ εδώ

Πρόσκληση Δ.Ε. Ιτέας

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s