Ανακοινώσεις Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Τετάρτη 15/12/2010 το τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο του νομού μας προσπαθεί να ντυθεί πρώιμος Αι Βασίλης και να μοιράσει δώρα. Όχι βέβαια για τους εργαζόμενους της περιοχής που θα είναι απεργοί με αβέβαιο παρόν και επισφαλές μέλλον. Όχι βέβαια για την άνεργη νεολαία μας. Όχι βέβαια για τους ελαιοπαραγωγούς που βλέπουν συνεχώς τον κόπο τους να εξανεμίζεται. Όχι βέβαια για  τις καταρρέουσες υποδομές της περιοχής και τη συνεχή υποβάθμιση των κοινωνικών δομών.

Πέρα από κάθε όριο κοινωνικής νομιμότητας ο απερχόμενος Νομάρχης, λίγες μόνο μέρες πριν πάψει να υπάρχει η Νομαρχία, συγκαλεί Συμβούλιο με ημερήσια διάταξη 24 θεμάτων από τα οποία 16 αφορούν γνωμοδοτήσεις για Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σε εργασίες κοιτασμάτων βωξίτη και εγκατάστασης αιολικών πάρκων.

Οι «Πολίτες στο Προσκήνιο» απευθυνόμαστε σε κάθε μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και ζητάμε αναλαμβάνοντας ο καθένας τη προσωπική του ευθύνη, να μην υποκύψουν σε εκβιαστικά διλήμματα, να μην συναινέσουν στην παραπέρα υποβάθμιση του τόπου τώρα στο τέλος της θητείας τους. Ειδάλλως  μετά από ένα δύο  τέτοια νομαρχιακά – δημαρχιακά συμβούλια σίγουρα θα έχουμε ξεμπερδέψει με τη Γκιώνα, με τον οικοτουρισμό, την ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και άλλα «αμαρτωλά και επιζήμια» για το επιχειρείν ζιζάνια. Καλούμε κάθε πολίτη να δείξει με κάθε τρόπο την αντίθεση του σε λογικές και πρακτικές που υποθηκεύουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Οι Αξίες έχουν και Αρχές

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s